Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Enchiladas
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
1 2/3 TasseDrained cooked beans (red, pink or pinto) mashed
2 TasseShredded Cheddar cheese divided
1/2 Tasseonion chopped
2 1/4 x ca. 30 gripe olives sliced
15 x ca. 30 gtomato sauce divided
4 x ca. 30 gDiced green chilies
2 Teelöffelgarlic salt
12 (7 in.) corn tortillas
1 Teelöffelchilli powder
1/8 TeelöffelBottled hot pepper sauce
die Zubereitung:

Combine mashed beans, 1 cup cheese, / onion, olives, 3/4 cup tomato sauce, chilies and garlic salt taste. Mix well. Place about 1/3 cup bean mixture along center of each tortilla. Roll up and place in two 11-3/4 x 7-1/2 x 1-3/4-inch baking dishes. Combine remaining tomato sauce; spoon over filled tortillas. Sprinkle remaining cheese over sauce.

Bake at 350 F. 15 to 20 minutes or until thoroughly heated. Makes 12 enchiladas or 6 servings.

<Electronic format by Karen Mintzias>


Anmerkungen zum Rezept: