Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Mustard
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gGreen or Yellow beans Or
2 DoseGreen or wax beans (15 oz ea)
4 Esslöffelmustard dry
1 1/2 Teelöffelturmeric
4 Esslöffelflour
1 1/2 Teelöffelcelery seed
1 1/4 Tassesugar
1 1/2 Tassecider vinegar
die Zubereitung:

If using fresh beans, trim and cut in desired lengths and cook til just crisp. Mix into a paste the flour, mustard, celery seed, turmeric and some cold vinegar. Bring vinegar and sugar to a boil. Add paste and stir to blend. Cook 5 minutes. Add beans and continue cooking til everything is uniformly hot. Bottle. Try with other veggies


Anmerkungen zum Rezept: