Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Ragout W/cilantro-Cornmeal Dumplings
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossonions chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelvegetable oil
Poblano chile pepper; seeded and chopped
2 grossRed Bell peppers chopped
3 Esslöffelchilli powder
2 Teelöffelground cumin
1 Dose(28 oz) whole tomatoes; undrained, chopped
2 kleinZucchini chopped
1 Dose(15 oz) pinto beans; undrained
1 Dose(15 oz) black beans; undrained
1/2 Teelöffelpepper ground
1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 Tassecornmeal
1 Teelöffelbaking powder
2 Esslöffelshortening
1/4 TasseCheddar cheese shredded
2 Esslöffelcilantro minced, fresh
1/2 Tassemilk
1 TeelöffelCumin ground
1 1/4 Teelöffelsalt divided
die Zubereitung:

Saute onion and garlic in hot oil in a large Dutch oven until tender. Add poblano pepper and bell pepper, and saute 2 to 3 minutes. Stir in chili powder, cumin, and oregano; cook, stirring constantly, 1 to 2 minutes. Add 3/4 teaspoon salt, tomatoes, beans, zucchini and pepper, bring mixture to a boil. Reduce heat and simmer 15 to 20 minutes or until zucchini is tender. Combine flour, cornmeal, baking powder, and remaining 1/2 teaspoon salt in a medium bowl. Cut in shortening with a pastry blender until mixture is crumbly. Stir in cheese and cilantro. Add milk, stirring just until ingredients are moistened. Drop dough by heaping tablespoons into simmering ragout. Cook 5 minutes. Cover and cook 10 to 15 more minutes or until dumplings are done. Yield: 6 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: