Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Sauce with Tofu
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffeloil
1 Teelöffelginger grated
1 Teelöffelgarlic minced
2 kleinMinced red peppers
mushrooms thinly sliced
green onions sliced
16 x ca. 30 gTofu cubes
2 EsslöffelRed miso, mixed with 1/2 c water
1 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelhoney
1 EsslöffelTahini
1/2 Teelöffelvinegar
1 TeelöffelCornstarch dissolved in 2 tb water
die Zubereitung:

Heat oil in wok. Add ginger, garlic & red peppers. Saute for 3 minutes. Add mushrooms & onion whites. Saute for 3 minutes. Add onion greens & tofu & saute for 1 minute. Combine miso, soy sauce, honey, tahini & vinegar. Mix well. Stir into saute mixture & simmer for 1 minute. Stir in dissolved cornstarch & simmer 30 seconds or till thick. Serve over rice.

Shurtleff & Aoyagi, "The Book of Tofu"


Anmerkungen zum Rezept: