Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/3 Tasse(8oz) dried kidney beans
1 ca. 1 Literwater
2 Teelöffelsalt
2 EsslöffelVeggie broth
3/4 Tasseonion chopped
1/2 Cu diced carrots
1 Tassecelery diced
1 Teelöffelmarjoram
cloves garlic minced
1 Prisepepper
1 TasseClaret dry red wine
Thin slices lemon for garnish
die Zubereitung:

Soak beans overnight. Cook until tender about 1-1/2 hours or 20 minutes in the quart of water, in a pressure cooker. Puree. Saute onions, garlic, carrots, and celery until tender. Add beans and their liquid, marjoram, salt & pepper, and wine. Bring to a boil, then simmer for 5 minutes. Garnish with the lemon slices. Serves 4 to 6.


Anmerkungen zum Rezept: