Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Teelöffel | ginger |
1/8 Teelöffel | cloves ground |
1/8 Teelöffel | cinnamon |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | cumin |
1 Teelöffel | Paprika (sweet; not hot) |
1/4 Teelöffel | turmeric |
1/4 Teelöffel | Crushed red pepper -or |
1/8 Teelöffel | cayenne pepper |
1/4 Teelöffel | salt |
I love Indian spices with beans. I have a wonderful recipe for stuffed cucumber that uses two sets of spices. It's out of this world! I experimented with combining the two sets of spices and making them in large quantity. I use this new spice mixture to flavor up beans, rice, etc. Here it is:
Mixed together, they make a great flavoring for beans, etc.
Fatfree Digest V96 #131
From the Fatfree Vegetarian recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|