Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Stew with Corn Dumplings
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Not so Meaty Bean Soup rec.
Dumplings
1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 Tassecornmeal yellow
1 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1/3 TasseSoy, rice or almond milk
2 Esslöffelvegetable oil
die Zubereitung:

Preapare soup as directed in Not-So-Meaty Bean Soup recipe, Except do not blend the cooked mixture.

Instead, using a fork, slightly mash the cooked bean mixture. Return the mixture to boiling.

Combine the ingredients for the dumplings in a medium bowl and mix with a fork until combined.

Drop mixture from a tablespoon into 6 to 8 mounts atop bubbling stew. Reduce heat. Cover and simmer for 10 to 12 minutes or until a toothpick inserted near the center of a dumpling comes out clean. Do not lift cover until dumplings have cooked for 10 minutes.

From the files of Deeanne


Anmerkungen zum Rezept: