Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Thread Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gBean thread vermicelli
2 Esslöffellime juice
1 Esslöffelfish sauce
1 Esslöffelsugar
1/2 TeelöffelRoasted sesame oil
1/2 TassePeanuts; toasted and chopped fine
Scallions coarsely chopped
1/2 kleinCarrot finely chopped
1/4 TasseCilantro finely chopped
1/8 Tassemint finely chopped
die Zubereitung:

Bring a pot of water to boil. Pour over the vermicelli. Let it sit for a few minutes until it softens and becomes translucent. Drain water and rinse with cold water. Allow to drain. In a small bowl, mix the lime juice, fish sauce and sugar. Microwave for 30 seconds. Stir to finish dissolving the sugar. Add the sesame oil. In a serving bowl, combine the noodles, sauce, peanuts, scallions, carrot, cilantro and mint. Mix well to combine. Taste for seasoning and correct. For a spicy version, mince a jalapno and add to taste to the sauce to before microwaving. Serve at room temp. Or refrigerate.


Anmerkungen zum Rezept: