Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean-Tortilla Pinwheels
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Corn tortillas; 6 inches diameter
1 TasseNonfat black bean or pink bean dip
die Zubereitung:

1.To soften tortillas, stack 4 tortillas and wrap in damp paper towel. Microwave on High (100% power) for 20 seconds. Or preheat oven to 300°F, wrap tortillas in foil and bake 10 minutes.

2. Spread 2 tablespoons bean dip on each tortilla; roll up tightly. Evenly place toothpicks through rolls, using 6 toothpicks per tortilla. Carefully cut between toothpicks to get 6 round pinwheels per tortilla. Serve immediately.

bean dip. Prepare as directed. To make bean and nacho pinwheels, replace 1/2 cup bean dip with 1/2 cup nonfat nacho dip. Prepare as directed.

Makes 48 appetizers. Preparation time: About 20 minutes.

Per serving: About 14 cal, 1 g pro, 2 g car, 0 g fat, 0% cal from fat, 0 mg chol, 53 mg sodium, 0 g fiber.


Anmerkungen zum Rezept: