Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beans for Burritos
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPink beans
1 kleinCan Ortega green chiles, chopped
1 Teelöffelsalt
1 grossOnion chopped
Cloves garlic, minced/pressed
1/2 Teelöffelchilli powder
4 EsslöffelSalsa to taste
die Zubereitung:

Soak the beans overnight, changing water several times. Put beans in crock-pot and cover with an inch or so of water. Add salt, onion, garlic, and chili powder. Cook on low until beans are soft (about 18 hours? I forget).

When beans are cooked, ladle off and reserve some of the liquid from the top. Mash the beans well. (I never do this as well as I'd like; I've tried a potato masher and an empty iced-tea jar.) Add reserved liquid as necessary for consistency. (I never have to add any, myself.) Stir in the chopped chiles and the salsa; heat through.


Anmerkungen zum Rezept: