Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beany Burgers #1
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(1-lb) kidney beans; rinsed and drained -or
10 x ca. 30 gbeans cooked
2 Tassebrown rice Cooked
1 Esslöffelketchup
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 Teelöffeloregano dried
1/8 Teelöffelsage ground
1/4 TasseVery finely chopped; onions
3 EsslöffelDried bread crumbs; or germ
die Zubereitung:

In a large bowl, combine beans, rice, ketchup and spices. Mash with a fork or potato masher until beans are well mashed. (Rice will be lumpy.) Add remaining ingredients and mix well.

Divide mixture evenly and form into 8 burgers, 1/2 to 3/4-inch thick. Wet your hands slightly to avoid sticking.

Lightly oil a nonstick griddle or skillet, or spray with a nonstick cooking spray. Preheat over medium heat. Place burgers on griddle and cook until browned on both sides, about 15 minutes. Turn burgers several times while cooking.

Garhow@Hpubmaa.Esr.Hp.Com

(Garry Howard)


Anmerkungen zum Rezept: