Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bearnaise Sauce #2
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffeltarragon dried
2 Esslöffelvinegar
1/4 Teelöffelmustard dry
green onions chopped
eggs
3 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelsalt
Or
3 Prisered pepper
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 1/2 TasseMelted butter (do not substitute)
1/2 TasseWesson oil
die Zubereitung:

Mix tarragon and vinegar and let stand for 5 minutes. Add mustard and green onions. Blend eggs, lemon juice, salt, red pepper and Worcestershire sauce in blender on low speed. Combine melted butter and Wesson oil. Turn blender on high and add butter and Wesson oil mixture in a slow, steady stream. Add tarragon mixture and blend thoroughly. May be reheated in microwave oven.

Jo Ann Drew (Mrs. Tommy, Jr.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: