Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beaujolais Buttermilk Coffee Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePlus 2 tbls flour
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelginger
1 Tassebrown sugar
3/4 Tassewhite sugar
3/4 Tassesalad oil
1/2 Tassewalnuts chopped
1 1/2 Teelöffelcinnamon
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelbaking powder
egg
1 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

1) Combine the flour, salt, 1 teaspoon cinnamon, ginger, sugar (both white and brown), and oil. Mix with an electric beater until well blended.

2) Take out 3/4 cup of the mixture for the topping. To this mixture add the nuts and an additional 1 1/2 teaspoon cinnamon and mix well. Set aside.

3) To the remaining mixture add the soda, baking powder, egg and buttermilk. Mix until smooth. Pour into a 9" x 13" greased pan. Sprinkle on the topping. Bake at 350 degrees for 25-30 minutes. I guarantee you will *Never* eat a better coffeecake!


Anmerkungen zum Rezept: