Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beaumont Inn Bread Pudding with Bourbon Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFrench style bread (the firmer the better)
3 1/4 Tassemilk
eggs
2 Teelöffelvanilla
3/4 Tassesugar granulated
1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 TassePecans
1/4 Tasseraisins optional
die Zubereitung:

Tear bread into medium pieces. Add sugar and cinnamon. Mix milk, lightly beaten eggs, and vanilla. Add to bread mix. Place 1/2 mix in casserole. Layer pecans and raisins, if used. Top with the rest of the mix.

Bake at 350 degrees for 30 minutes or until lightly brown. Serve warm with Bourbon sauce.

Entered for you by: Bill Webster


Anmerkungen zum Rezept: