Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beaumont Inn Smoked Sausage and Mushrooms
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gFresh; ground smoked Sausage cooked and drained
24 grossMushrooms; stems removed
1/2 x ca. 450 gcream cheese
1 x ca. 30 gparmesan grated
die Zubereitung:

Cook mushrooms at 350 degrees for 7 minutes. Allow to cool. Mix cooled sausage, cream cheese, and Parmesan. Fill each mushroom with 1 teaspoon of filling. Bake at 350 degrees for 7 minutes.

a liquid natural smoke product (like Wright's) to 1/2 pound ground pork (not pork sausage).

Entered for you by: Bill Webster


Anmerkungen zum Rezept: