Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beaumont Inn's Corn Pudding
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseWhite whole kernel corn; or fresh corn cut off the cob
eggs
8 Esslöffel(level) flour
1 ca. 1 Litermilk
4 Teelöffel(rounded) sugar
4 EsslöffelButter melted
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Decided to stop lurking for a while and pull my weight with some recipes! This was taken from "Beaumont Inn, Special Recipes".

Combine corn, flour, salt, sugar, butter. In a separate bowl beat eggs then add milk. Add corn mixture and pour into baking dish. Bake in 450 degree oven for 40 minutes. Stir while baking at 10 minute increments, leaving top as intact as possible. Roxanna


Anmerkungen zum Rezept: