Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beaver Club Banana Bread
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gVery ripe (read black) bananas (3 medium or 2 large)
2 Tassesugar
4 1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
3 1/2 Tasseall-purpose flour Sifted
Eggs lightly beaten
2/3 Tassebuttermilk
1/2 Tassecooking oil
die Zubereitung:

Peel very dark skinned bananas and mash thoroughly. Mix in sugar combined with baking soda and salt.

Add a the flour and eggs, alternating between the two, mixing well after each addition. Then mix in the buttermilk and oil.

Turn into two well greased 8" x 4" loaf pans. Let stand for 25 minutes. Bake in a very slow over, 250 degrees, for about 2 hours. Cool before turning from pan.


Anmerkungen zum Rezept: