Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bebe's Rolls
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseScalded milk
3 Esslöffelbutter softened
2 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
2 Packungyeast
3/4 Tassewater warm
6 Tasseflour
egg beaten
die Zubereitung:

Add butter, sugar and salt to milk. When lukewarm, add yeast (which has been dissolved in warm water), egg and half the flour. Beat well. Cover and let rise until very light. Beat again and add enough remaining flour to make stiff dough. Knead on floured board until satiny and elastic. Cover and let rise until double. Roll out 1/3 inch thick; cut with biscuit cutter. Crease through center with knife. Put tiny pat of butter in and fold over. Put in greased pan an inch apart. Let rise until light. Bake at 400 for 12-15 minutes.

Mrs Georgey Pointer Estes

Como, Ms

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: