Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Esslöffel | butter |
1/4 Tasse | all-purpose flour |
1 Tasse | milk |
1 Tasse | whipping cream |
1 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | white pepper |
In a heavy saucepan, melt the butter over moderate heat. Remove pan from heat; stir in the flour. Add the milk and cream all at once, whisking constantly until the flour partially dissolves. Return pan to high heat; cook, stirring constantly, until the sauce boils and is smooth. Reduce heat and simmer 2 to 3 mins. Or until sauce is thick enough to heavily coat the wires of a whisk. Remove pan from heat; add the salt and white pepper.
Mario's
Turtle Village, Dallas
From the <Micro Cookbook Collection of Italian Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|