Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef 'n' Barley Vegetable Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSoup bone - 1/2 meat
1/4 TasseBarley
2 EsslöffelFat
1 TasseCubed carrot
2 ca. 1 Literwater
1/4 Tasseonion chopped
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tassecelery chopped
1/4 Teelöffelpepper
2 Tassetomatoes cooked
2 Esslöffelparsley minced
1 TasseFresh/frozen peas
die Zubereitung:

Remove meat from the cracked soup bone; cut meat into cubes

and brown slightly in hot fat. Place meat, soup bone, water,

seasonings and parsley in soup kettle. Cover tightly and cook

slowly 1 hour. ADd nbarley and cook 1 hour longer.

Cool and

skim off excess fat. Remove soup bone. Add carrots, onion,

celery and tomatoes; cook 45 minutes. Add fresh peas and cook

15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: