Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | 8-inch flour tortillas |
1/2 Tasse | Purchased spicy guacamole |
1/2 Tasse | Chopped seeded tomato |
4 Scheibe | Cooked roast beef; 2-oz each, (from deli) |
1 Tasse | Alfalfa sprouts |
1/2 Tasse | Salsa |
Warm tortillas as directed on package.
Spread 2 tablespoons guagamole on each tortilla; sprinkle each with 2 tablespoons tomato. Top with 1 slice roast beef and 1/4 cup sprouts. Roll up. Secure with toothpick. Serve with salsa.
Cholesterol: 55MG Fat: 11G
Carbohydrate: 27G Sat: 4G
From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|