Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Barley Soup
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelcooking oil
2 x ca. 450 gBeef short ribs
2 mittelOnions coarsely chopped
Carrots sliced
stalks celery sliced
1 DoseWhole tomatoes (28 oz.),
With liquid, chopped
2 Teelöffelwater
Chicken bouillon cubes
1/3 TasseMedium pearl barley
die Zubereitung:

In a large dutch oven or kettle, heat oil over medium-high. Brown beef. Add onions, carrots, celery, tomatoes, water and bouillon; bring to a boil. Cover and simmer for about 2 hours or until beef is tender. Add barley; simmer another 50-60 minutes or until barley is done. Yield: 10-12 servings. (3 1/2 qts.)


Anmerkungen zum Rezept: