Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Bay Stew
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
750 Grammbeef cubes
2 Tassebeef stock
1/2 BundLeeks
1 kleinturnip
1 kleinCarrot
6 kleinScrubbed potatoes
Celery stick
Bayleaf
1/2 Teelöffelthyme
1/2 Sugar lump
1 Prisesalt
1 Prisepepper
2 Esslöffelflour plain
die Zubereitung:

Roll cubed beef, with fat removed, in flour seasoned wtih salt and pepper. Place in casserole with stock and after bringing to the boil, simmer for 3/4 of an hour. Add the well washed white part of the leeks thickly sliced. Peel and dice turnip and carrot and add to the dish with sliced celery and well scrubbed potatoes. Add bay leaf, thyme and sugar. Stew gently for approximately an hour and serve with thick crusty bread. Serves 2 but his may be ahlved and one portion frozen.


Anmerkungen zum Rezept: