Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | vegetable oil divided |
3/4 x ca. 450 g | Boneless beef sirloin or top round steak, 3/4 inch thick, sliced across the grain into thin strips |
2 Tasse | Broccoli flowerets |
1 | Medium onion cut into wedges |
1 | Clove garlic -Or |
1/8 Teelöffel | garlic powdered |
1 Dose | Cream of Broccoli Soup Campbell's (10 3/4 oz can) |
1/4 Tasse | water |
1 Esslöffel | soy sauce |
4 Tasse | cooked rice hot |
1. In large skillet over medium-high heat, heat one tablespoon oil; cook beef until browned, stirring often. Remove.
2. Reduce heat to medium. In remaining oil cook broccoli and onion with garlic until tender-crisp.
3. Stir in soup, water and soy sauce. Heat to boiling.
4. Return beef to skillet. Heat through, stirring often.
5. Serve over rice.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|