Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Brown Rice Stew
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
2 TasseOnion Thinly Sliced
1 Teelöffelallspice
1 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelpepper
8 x ca. 30 gBeef chuck, visible fat removed cut into; 3/4-inch
6 Tassewater
1 Dose(28 oz.) crushed tomatoes
1 1/4 TasseUncooked long grain brown rice
Beef bouillon cubes
Pkg. (10 oz frozen green beans
die Zubereitung:

Heat oven to 350. Heat oil in a 4-quart Dutch oven over medium heat. Add onions and cook, stirring often, 7 minutes until translucent. Add spices and meat. Cook 5 to 6 minutes stirring 2 or 3 times. Stir in water, tomatoes, rice and bouillon cubes. Bring to a boil. Cover and bake for 1 to 1 1/4 hours until rice and meat are tender. Stir in green beans. Cover. Bake 10 more minutes until green beans are tender.


Anmerkungen zum Rezept: