Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Chinese Lettuce Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 (up to)
1/2 x ca. 450 gLean beef
1 Esslöffelsoy sauce
1 Teelöffelpeanut oil
6 TasseStock (see recipe)
1/2 x ca. 450 gChinese lettuce
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

1. Slice beef thin. Combine soy sauce and oil. Add to beef and toss. Let stand 30 minutes, turning meat occasionally.

2. Bring stock to a boil. Meanwhile cut lettuce in 2-inch sections.

3. Add lettuce to stock with salt and sugar and simmer, uncovered, until nearly done (about 10 minutes).

4. Add beef and simmer, uncovered, 3 to 4 minutes more.

combination: celery, shredded; Swiss chard or spinach leaves, cut in half; or water cress, cut in 2-inch sections. Reduce cooking time in step 3 to about 2 or 3 minutes.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: