Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Corn Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gground beef
1 mittelOnion chopped
Green pepper; seeded, halved and diced
1 Dose(19-oz) crushed tomatoes
2 TasseFrozen whole-kernel corn
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 Tasseyellow cornmeal
2 Teelöffelbaking powder
2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
egg
3/4 Tassemilk
die Zubereitung:

Hi everyone! This recipe is another great one pot meal-serve with salad and ice cream for dessert and you're ready to eat!!

Shape beef into a large patty in a large skillet; brown for 5 minutes on one side and cut into quarters. Turn; brown 5 minutes on second side; remove to paper towels. Pour off all but 2 tbs pan drippings; add onion and green pepper to drippings in skillet and cook til lightly browned. Add the tomatoes, corn, the 2 tsp salt, pepper and garlic powder. Bring to a boil; simmer for 10 minutes. Crumble meat into the mixture. Pour into a casserole dish. Mix together flour, cornmeal, baking powder, sugar and 1/2 tsp salt in small mixing bowl; add egg and milk. Stir until smooth. Pour over the top of the meat mixture. Bake in 400 degree oven for 30-35 minutes or until top is golden brown.

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: