Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Eggplant Bake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gground beef
1/2 Tassegreen pepper chopped
1/4 Tasseonion chopped
2 Esslöffelflour
2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffeloregano
2 Dose(8-oz) tomato sauce
1 kleinEggplant; pared and cut crosswise into 1/2" slices
1 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Lightly brown ground beef, green pepper and onion. Pour off drippings. Stir flour, salt, pepper and oregano into beef mixture. Add tomato sauce. Boil eggplant in salted water until just tender, drain and arrange half the slices in a 2-quart greased baking dish. Add half the meat mixture and top with half of the cheese. Repeat layers of eggplant, meat mixture and cheese. Bake in a slow oven (300 degrees) for 30 minutes.

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: