Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Lotus Root Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gShort ribs of beef
1 x ca. 450 gFresh lotus root
Chinese red dates
6 Tassewater
1 Esslöffelsoy sauce
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Chop beef ribs in 11/2-inch sections. Peel lotus root; cut in 1/4-inch slices.

2. Place beef and lotus root in a saucepan with red dates and cold water. Bring to a boil. Reduce heat at once, skim surface to clear, then simmer, covered, 45 minutes.

3. Stir in soy sauce and salt. Simmer another minute.

stalk, cut in sections; 2 slices fresh ginger root; 1 piece dried tangerine peel (soaked).

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: