Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Orzo Stuffed Peppers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossgreen peppers
2/3 TasseItalian parsley; tightly packed
1/4 TassePamesan cheese; grated
2 Esslöffelwalnuts chopped
5 1/2 Teelöffelbasilicum dried
1/2 Teelöffelsalt
cloves garlic minced
1/4 Tasseolive oil
1 x ca. 450 gground beef
1 1/2 TasseOrzo; cooked in
3 Tassewater
1 mittelTomato seeded, chopped
2 Esslöffelparmesan
die Zubereitung:

Cut top off green peppers. Remove seeds and membranes. Blanch for 3 minutes in boiling salted water. Drain, inverted on paper towels. Pesto: Combine parsley, 1/4 cup Parmesan cheese, walnuts, basil, salt and garlic in food processor or blender until blended. With motor running, slowly pour in olive oil. Process until blended. Reserve. Cook ground beef in large frypan unitl not pink. Pour off fat. Stir in pesto, orzo and tomato. Spoon equally into pepper shells. Bake at 350 F. for 20 minutes. Sprinkle with 2 Tbsps. More grated Parmesan cheese.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: