Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Peppers in Hoisin Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
onion finely chopped
1/2 TeelöffelFive-spice powder
4 x ca. 30 gWater chestnuts sliced
1/2 TeelöffelGarlic; puree
2 EsslöffelHoisin sauce
1 TeelöffelBeef bouillon granules
1 Esslöffelcanola oil
6 x ca. 30 gSirloin ; cut in strips
red bell pepper diced
green bell pepper diced
1/2 Tassewater
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Heat the oil in a wok or large frying pan. Add the meat and brown lightly. Add peppers, onion, and stir fry for two minutes. Add seasoning, water chestnuts, garlic puree, hoisin sauce, and stirfry for 1 minute. Crumble the beef stock cube and corn starch into water, and add to the wok to make a thick sauce.


Anmerkungen zum Rezept: