Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Potato Empanadas
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gCooked roast beef; shredded
1/2 Tassegreen onion chopped
1/4 Tasseonion finely chopped
1 EsslöffelJalapeno; canned, chopped
1/2 TeelöffelGarlic minced
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
2 mittelPotato; peel, cook, and chop
1/4 Tassebeef broth
Sheets frozen puff pastry; thawed
die Zubereitung:

To make filling: Combine beef, green onion, onion, jalapeno pepper, garlic, salt and pepper in medium bowl; mix well. Stir in potatoes and enough of the beef broth to moisten and hold mixture together.

Preheat oven to 400 degrees. Roll out each pastry sheet to 12X12-inch square on lightly floured surface. Cut each square into nine 4-inch squares. Place rounded tablespoonful of filling on each square. Fold over to form triangle; seal edges with fork. Place on baking sheet. Bake about 20 minutes or until golden brown.

Makes 18


Anmerkungen zum Rezept: