Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Spinach Pita Pockets
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround round
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelred pepper crushed
3 Tassespinach leaves chopped
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelcoriander ground
1/4 Teelöffelginger ground
1/4 Teelöffelsalt
12 spinach leaves
Whole pita bread; whole-wheat, halved
1/4 TasseSour cream; or plain yogurt
1/4 Teelöffelcurry powder
die Zubereitung:

In large skillet, combine first 3 ingredients. Cook over medium heat until browned, stirring to crumble beef. In a saucepan, slowly heat spices in butter. Drain beef. Wipe skillet dry with a paper towel. Return beef mixture to skillet; add chopped spinach, spices and salt; stir well. Cover and cook over medium heat 5 minutes or just until spinach is wilted; remove from heat. Line each pita half with whole spinach leaves. Spoon 1/2 cup beef mixture into each pita half. Mix sour cream or yogurt with curry powder. Top each pita half with 1 tablespoon sour cream or yogurt.

you use yogurt) and are a nice change of pace.


Anmerkungen zum Rezept: