Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Tomato Gravy
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 4 Literwater
36 1/4 x ca. 450 g---
4 7/8 x ca. 450 gTomato Paste #2 1/2
1 3/4 x ca. 450 gPimentos 7 Oz
1 2/3 x ca. 450 gonions dry
13 x ca. 30 gPepper Swt Grn Fresh
13/16 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
10 x ca. 30 gShortening; 3LB
die Zubereitung:

1. Combine Shortening Or Salad Oil With Flour In Steam-Jacketed Kettle Or Stock Pot. Cook 10 Minutes.

2. Combine Onions, Peppers, Pimentos, Tomato Paste And Water. Add To Roux While Stirring. Cook 10 Minutes Or Until Mixtue Has Thickened And Vegetables Are Tender.

3. Add Beef To Mixture Stirring Carefully. Heat To Serving Temperature. Skim Off Excess Fat.

Chopped Onions And 1 Lb Fresh Sweet Peppers A.P. Will Yield 13 Oz Chopped Peppers.

Dehydrated Green Peppers (See Recipe No. A-11) Or 13 Oz (2 1/2 Cups) Frozen Diced Green Peppers May Be Used. Thaw Peppers.

Used.

A-4.


Anmerkungen zum Rezept: