Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Turnip Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBeef shank
6 Tassewater
1 x ca. 450 gChinese white turnips
onions white
1 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
die Zubereitung:

1. Cut beef in 1-inch cubes. Place in saucepan with cold water and bring to a boil. Then reduce heat and skim several times to clear. Simmer, covered, 1 hour.

2. Peel and dice turnips; peel and quarter onions. Add to pan and simmer, covered, 30 minutes more.

3. Season with salt and pepper. Simmer another minute.

VArlations: For the beef, substitute pork or an uncooked chicken carcass.

Add with beef 1 Piece dried tangerine peel (soaked).

Add with vegetables 1 tomato, peeled and diced; and either 1 carrot or 4 water chestnuts, diced.

Add with seasonings 1 tablespoon soy sauce and/or 1 teaspoon sherry.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: