Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | oil |
1/2 x ca. 450 g | Boneless beef sirloin; cut in 1/2" cubes |
1 | cloves garlic minced |
3 Tasse | water |
2 Dose | (10.5-oz) condensed vegetarian vegetable soup |
1/4 Tasse | Uncooked elbow macaroni (1 oz) |
2 Esslöffel | Chopped fresh parsley; if desired |
Heat oil in large saucepan over medium-high heat until hot. Add beef and garlic; cook and stir 2-3 minutes or until browned.
Add remaining ingredients; bring to a boil. Reduce heat to medium; simmer 15 minutes. If desired, sprinkle with grated Parmesan cheese.
Cholesterol: 40MG Fat: 7G
Carbohydrate: 20G Sat: 2G
From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|