Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Vegetable Soup #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffeloil
1/2 x ca. 450 gBoneless beef sirloin; cut in 1/2" cubes
cloves garlic minced
3 Tassewater
2 Dose(10.5-oz) condensed vegetarian vegetable soup
1/4 TasseUncooked elbow macaroni (1 oz)
2 EsslöffelChopped fresh parsley; if desired
die Zubereitung:

Heat oil in large saucepan over medium-high heat until hot. Add beef and garlic; cook and stir 2-3 minutes or until browned.

Add remaining ingredients; bring to a boil. Reduce heat to medium; simmer 15 minutes. If desired, sprinkle with grated Parmesan cheese.

Cholesterol: 40MG Fat: 7G

Carbohydrate: 20G Sat: 2G

From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: