Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Vegetable Soup #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef stew meat; cut in 1-inch cubes
onions
Potatoes
carrots
Celery stalks
1/4 Head cabbage
3 Esslöffelmargarine
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

1. Melt margarine in a large heavy pot with lid. Trim meat of all fat and cut into 1-inch cubes. Brown beef on all sides.

2. Add vegetables (except cabbage) which have all been sliced into pieces of approximately the same size. Add 5 cups water. Cover and simmer for 1-1/2 hours, adding more water if needed.

3. Slice cabbage and add to pot along with salt and pepper. Simmer for 20-25 minutes longer.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: