Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Vegetables over Noodles
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gRound steak
1 Esslöffelolive oil
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseBroccoli
1/2 x ca. 450 gMushroom
onion
4 Esslöffelbeef broth
3 EsslöffelReduced fat Sour Cream
12 x ca. 30 gEgg noodles
die Zubereitung:

Trim steak of all visable fat and cut diagonally across grain into 1/2 inch thick strips. Use both stems and flowers of broccoli. Slice onion thinly. Slice mushrooms. Cook egg noodles (the Broad noodles are best). Brown meat in oil in large nonstick skillet, 2 to 3 minutes. Add salt and pepper. Remove meat. Add broccoli, mushrooms and onion to skillet. Add broth as needed to prevent sticking, cook, stirring, 2 to 3 minutes. Return beef, heat through. Remove from heat. Stir in sour cream. Serve over noodles. Per serving: 522 calories, 34 g protein, 13 g fat, 67 g carbohydrate,

Cooking Echo. -


Anmerkungen zum Rezept: