Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Barley Soup
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 4 Literwater
1 x ca. 450 gCarrots fresh
1 x ca. 450 gcelery fresh
1 x ca. 450 gonions dry
1 1/2 x ca. 450 gSoup Gravy Base Beef
2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
bay leaves
die Zubereitung:

1. Reconstitute Soup And Gravy Base.

2. Add Carrots, Celery, Onions, Bay Leaves And Pepper. Cover; Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer About 30 Minutes.

3. Add Barley, Simmer, Stirring Frequently, About 20 Minutes Or Until Barley

Is Tender. Season To Taste.

Carrots.

1 Lb 6 Oz Fesh Celery At A.P. Will Yield 1 Lb Chopped Celery.

1 Lb 2 Oz Dry Onions At A.P. Will Yield 1 Lb Chopped Onions.

2. In Step 3, 2 Oz (2/3CUP) Dehydrated Onions May Be Used. See Recipe No. A-11.


Anmerkungen zum Rezept: