Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Barley Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gLean beef stew meat; cut into 2 inch cubes
1 mittelOnion chopped
1 Esslöffelcooking oil
3 DoseBeef broth; (43 1/2 ounces)
1 TasseMedium pearl barley
1 Teelöffelthyme dried
2 Teelöffelmarjoram dried
3 TeelöffelDried rosemary; crushed
3 Teelöffelpepper
4 mittelCarrots sliced
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

In a large saucepan or Dutch oven over medium heat, brown meat and onion in oil. Add broth, barley, thyme, marjoram, rosemary and pepper; bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer for 1 hour. Add carrots; bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer 30-40 minutes or until meat and carrots are tender. Add parsley just before serving. Yield: 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: