Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Bowl
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 Tassecooked rice hot
1 x ca. 450 gThin-sliced beef; cut into 2" lengths
Stalks green onion
2 EsslöffelOil; (2 to 3)
Sauce
1 Tassewater
1/3 Tassesoy sauce
1/3 TasseMirin
2 EsslöffelFresh ginger juice
die Zubereitung:

Cut green onion diagonally into 1-inch lengths or slice dry onion. In wok, heat oil on high heat and stir-fry onion for a few minutes. Add the beef and continue to stir-fry for another minute or so until meat is no longer red. Add sauce, stir-fry for another minute. Add ginger and remove from heat. Serve 1 1/2 to 2 cups rice into each of 4 donburi bowls. Place meat-onion on the hot rice along with 2 to 3 tablespoons sauce. Cover and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: