Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brisket #1
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(4-5 lb) beef brisket
onion sliced
3/4 TasseChili sauce or catsup
1/4 Tassebrown sugar
1 Dose(12-oz) beer
cloves garlic minced
1 Teelöffel(heaping) cornstarch
2 Esslöffelwater hot
die Zubereitung:

Salt & pepper brisket as desired. Place in baking dish that has a cover. Arrange onion slices on top of brisket. In a medium-sized bowl, blend chili sauce, brown sugar & beer. Add garlic. Pour this over the brisket & onions. Cover & bake at 350 for 2-1/2 hours. Remove from oven & thicken gravy by adding cornstarch dissolved in hot water. Bake uncovered an additional 30 minutes. (This makes a delicious gravy which is excellent served over rice.)

Montie Mc Carley

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: