Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brisket a la Helen
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef brisket (5 to 6lbs)
3/4 TasseJerk marinade
die Zubereitung:

Place the brisket and marinade in a resealable plastic bag and rotate the bag several times to throughly coat the meat. Marinate at least 3 hours in the refrigerator. Preheat the oven to 250 degrees. Place the brisket and marinade ina roasting pan and cover tightly with foil. Bake for 3 to 4 hours or until tender. Be sure to serve it with the pan drippings.

121g fiber, .2mg chol, 375mg sodium


Anmerkungen zum Rezept: