Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brisket Bar-B-Q
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBoneless beef brisket; well-trimmed; 4 to 5 lb
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tassecatsup
1/4 Tassevinegar
1/2 Tasseonion finely chopped
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 1/2 TeelöffelLiquid Smoke
Bayleaf crumbled
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Rub meat with salt. Place in ungreased baking dish (13x9x2). Stir together remaining ingredients and pour over meat. Cover tightly with foil and bake in slow oven (325 degrees) for 3 hours or until tender. Open foil during the last 45 minutes to allow it to brown a bit.

Mary Ann's note: I think the liquid smoke adds that Texan authenticity that distinguishes this from the ordinary - and the long slow cooking.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: