Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brisket in Beer
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBeef roast
onion sliced
Bayleaf
1 Tassebeer
1/4 Tassechilli sauce
2 Esslöffelbrown sugar
1/2 TeelöffelDried thyme; crushed
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
cloves garlic minced
2 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Trim fat from roast. Cut to fit crockpot. Put meat in, cover with onions, bay leaf. Combine beer, chili sauce, sugar, thyme, salt, pepper, and garlic; pour over meat.

Cover and cook on low for 10-12 hours or high for 5-6 hours.

Transfer meat to platter and keep warm. Discard bay leaf. Skim fat from cooking juices. Measure 2 1/2 cup juices and place in a saucepan. Combine cornstarch and water; add to saucepan. Cook and stir till thick and bubbly. Cook for 2 min. More. Pass with meat.


Anmerkungen zum Rezept: