Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brisket with Barbeque Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassewater
1/2 TasseWorcestershire Sauce
2 Esslöffelvinegar
2 TeelöffelBeef bouillon; granules
1 TeelöffelMustard dry
1 Teelöffelchilli powder
1/2 TeelöffelRed pepper ground
cloves garlic minced
2 1/2 x ca. 450 gBeef brisket
1/2 Tassecatsup
2 Esslöffelbrown sugar
2 Esslöffelmargarine or butter
die Zubereitung:

For cooking liquid, in a bowl combine water, worcestershire sauce, vinegar, bouillon, mustard, chili powder, red pepper, and garlic; reserve 1/2 c. Liquid for sauce. Trim fat from brisket. If necessary, cut brisket to fit crockery. Cover; cook on low-heat setting for 10-12 hours or high-heat setting for 5-6 hours. For sauce, in a small sauce pan combine 1/2 c reserved liquid, catsup, brown sugar, and margarine. Heat through. Pass sauce with meat.


Anmerkungen zum Rezept: