Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brochettes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSteak bite siz pieces
1/2 Large onion finely chopped
10 Sprigs parsley chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
2 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelcumin
1 Esslöffelvinegar
1 Esslöffelolive oil
4 Esslöffeltomato paste
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffelolive oil
1/2 TeelöffelTobasco sauce (more if desir
4 Esslöffelvinegar
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

~-Hot Sauce For Brochettes- Mix well all ingredients in a large mixing bowl. Refrigerate at least 8 hrs. Or overnight, if possible. Whenready to cook, spear 5 or 6 pieces of meat on each skewer. Broil meat over a cahrcoal fire until done to your liking. Serve with large chunds of French Bread. Hot Sauce: Blend tomato paste and olive oil in bowl. Mix thoroughly. Add vinegar, salt, tabasco and water. Mix well. Add more tabasco for hotter taste. Regrigerate until ready to use. The best brochettes I have ever had was at a little brochette stand in Kenitra, Morocco. Nothing will ever compare to them, but these come close. Carolyn in Asheville


Anmerkungen zum Rezept: