Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
16 x ca. 30 g | Water; Cool |
40 x ca. 450 g | Beef;Oven Roast Fz |
2 x ca. 450 g | Carrots fresh |
3 Esslöffel | Garlic Dehy Gra |
1 x ca. 450 g | Mushrooms 16 Oz |
5 x ca. 450 g | onions dry |
2 x ca. 450 g | Onions Green Fresh |
3 Esslöffel | Sugar; Granulated 10 Lb |
4 x ca. 30 g | Salad Oil; 1 Gal |
4 Teelöffel | Pepper Black 1 Lb Cn |
2 Esslöffel | Sesame Seed 3-4 0Z |
6 x ca. 30 g | sesame oil |
3 Tasse | soy sauce |
1. Slice Beef 1/8" Or Thinner
2. Mix All Ingriedients And Marinate For A Minimum Of Two Hours In Tightly Sealed Container Under Refrigeration.
3. Stir Fry On Preheated Griddle Or On Oven.
4. Serve Immediately After Meat Loses Its Pink Color Or
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|