Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burgundy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Strips Bacon
3 x ca. 450 gBeef; cut in cubes
Carrot sliced
onion sliced
3 Esslöffelflour
1 Teelöffelsalt
1 Dosebeef broth
2 TasseBurgundy
1 Esslöffeltomato paste
cloves garlic
1/2 Teelöffelthyme
Bayleaf
1/2 x ca. 450 gmushrooms
die Zubereitung:

Cook bacon crisp. Brown beef in drippings and remove. Saute carrot and onion and remove. Blend in flour and seasonings. Add broth. Cook, stirring constantly until slightly thickened and smooth. Add wine, paste, herbs and return bacon, meat and carrots to pan. Cover and cook gently for 2 hours, or until meat is tender and flavors blended. Add mushrooms and onions during last 1/2 hour.

Optional: May add bag of frozen baby carrots and bag of frozen baby onions during last 1/2 hour.


Anmerkungen zum Rezept: