Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | beef cubes |
1 Dose | (10.75-oz) cream of mushroom soup |
1 Dose | (10.7-oz) cream of celery soup |
1 Dose | (10-oz) cream of chicken soup |
1 Packung | Onion soup mix |
1 Tasse | Burgundy wine |
Mix soups and wine; add beef. Put in large casserole and bake uncovered at 300 for 3 hours. Serve over rice or noodles.
Mrs Earl Norton (Alma)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|